Selecteer provincie

Merx Zalencentrum De

Details

Adres
Burg van Erpstraat 25
5351AR Berghem
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Zalencentrum "de Merx" is gevestigd in het centrum van Berghem, een plaatsje gelegen in een bosrijke omgeving bij Oss tussen Nijmegen en 's Hertogenbosch, op 15 km van Autotron Rosmalen en een kleine 5 minuten vanaf de snelweg A50.

Bij zalencentrum de Merx kunt u terecht voor feesten en partijen tot 1000 personen.

Zalencentrum de Merx biedt een zeer ruim scala aan arrangementen voor uw feest of partij. Elk feest wordt bij ons goed doorgesproken zodat u met een gerust hart de zorg aan ons kunt overlaten. Voor alle arrangementen geldt: wilt u iets afwijkends, of heeft u speciale wensen, laat het ons horen.

Onze arrangementen:

Barbeque
Brunch
Buffetten
Koffietafels
Feestavonden
Zelf samenstellen

Voor zomaar een avondje uit heten wij u van harte welkom in onze gezellige café-bar.

Voor de sportievelingen zijn er verschillende mogelijkheden, zo zijn er 2 wedstrijd biljarts en verschillende dartborden met zowel soft- als hard tip.

Het cafe is tevens voorzien van een groot projectiescherm waarop zowel video als televisie beelden getoond kunnen worden. En bij grotere evenementen wordt er zelfs een heuse tribune geplaatst.

In de zomer is ons grote terras geopend. Heerlijk om bijvoorbeeld bij te komen van een fietstocht door de omgeving onder het genot van een drankje of ijsje.