Selecteer provincie

Erve Brooks Pannenkoekenboerderij

Details

Adres
Broekhuisdijk 5
7275CB Gelselaar
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Net buiten het ganzendorpje Gelselaar ligt Erve Brooks. Een mooie plek waar u tijdens een hapje en een drankje kunt genieten van de prachtige omgeving. De familie Marsman heet u van harte welkom. U kunt pannenkoeken eten of een kopje koffie drinken, maar ook voor een feestje of een familiedag bent u bij ons aan het juiste adres. Behalve pannenkoeken eten zijn er op bestelling ook andere mogelijkheden, zoals: stamppotten, buffetten, diners, koffietafels of gezellig bakken in de smulpan. Er is een buitenspeeltuin met airtrampoline, binnenspeeltuin en een speelhoekje, Avonturenpad, Blotevoetenland, Speelvijver etc. Onze feestzaal is uitermate geschikt voor het vieren van uw feest in een authentieke sfeer.

Graag vertellen wij u iets meer over het vieren van uw (huwelijks)feest bij 'Erve Brooks'. Onze feestzaal ('schure') is uitermate geschikt voor het vieren van uw feest in een authentieke sfeer. Ook voor andere bijeenkomsten is de 'schure' een perfecte plek om een leuke dag of avond te organiseren.De ruimte is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 200 personen. Ook voor kleinere groepen is het heel goed mogelijk om in een intieme sfeer hier de dag door te brengen.
Feesten & Partijen

Bij de 'schure' hoort een schitterend terras met uitzicht over de landerijen. De omgeving is ook erg geschikt voor het maken van uw trouwfoto's. Verder zijn wij in het bezit van twee unieke 'speelbergen'. Dit zijn twee binnenspeeltuinen, waarin de kinderen gratis kunnen spelen wanneer u bij ons uw feest houdt. Zo maakt u er voor de kinderen ook een onvergetelijke dag van