Selecteer provincie

Rode Hert Café Het 050-5034238: betaalbaar in de omgeving  -  prijzen & kosten.

Details

Adres
Hoofdstraat 32
9315PB Roderwolde
Drenthe
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Midden in het prachtige Roderwolde ligt café Het Rode Hert.
Het hele jaar door zijn het café en de zaal van Het Rode Hert te huur voor bijvoorbeeld een reünie, concert, vergadering, expositie, cd-presentatie, feestje, borrel of receptie. Voor groepen verzorgt café Het Rode Hert op afspraak diverse buffetten en uitgebreide lunches en koffietafels.

Daarbij biedt café Het Rode Hert verschillende activiteiten aan zoals klootschieten, binnenspelletjes, excursies en workshops. Bovendien leent de prachtige omgeving van Roderwolde zich uitstekend voor wandelen, fietsen en kanoën.

In de zomermaanden is het een gezellig dorpscafé en een rustpunt voor wandelaars en fietsers.

Van 1 april tot 17 september is café Het Rode Hert geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 18.00 uur. 's Zaterdags en 's zondags is het café geopend van 10.00 uur tot circa 18.00 uur.

Het is mogelijk om het café, de zaal en/of het terras voor groepen te reserveren. Deze ruimtes zijn dan gesloten voor passanten. Wilt u komen wandelen of fietsen naar café Het Rode Hert dan kunt u daarom het beste even bellen om zeker te weten of we open zijn.
Tijdens de openingstijden kunt u bij ons ook uw E-bike opladen.

Van 1 oktober tot 1 april is het café alleen geopend tijdens de biljartavonden op dinsdag- en vrijdagavond (vanaf 19.30 uur) en op afspraak.

Het café met biljart en podium is al heel veel generaties in gebruik als dorpscafé. Deze functie heeft het café nog steeds maar daarnaast kunt u het café reserveren voor besloten partijen zoals verjaardagen, recepties, (familie)feesten, concert en personeelsuitstapjes met bijvoorbeeld een buffet uit eigen keuken.
In het café is ruimte voor maximaal 100 personen en er zijn 55 zitplaatsen. Voor buffetten gaan we daarom ook uit van maximaal 55 personen, zodat iedereen aan tafel kan zitten eten. Bij een feest met hapjesbuffet en een bandje/presentatie op het podium kunt u uitgaan van ± 80 personen; bij een sta/dansfeest van 100 personen. Bij buffetten wordt het biljart afgedekt en gebruikt als buffettafel.

In 2003 is de schuur van café Het Rode Hert vernieuwd tot een sfeervolle multifunctionele ruimte.

In de zaal staat een los podium bestaande uit blokken van 1.20m x 1.20m. Standaard staat er een podium klaar van 2.40m x 6.00m.

In het midden van de zaal hangt een truss met theaterspots. Het is mogelijk in overleg met ons van de licht- en geluidsinstallatie gebruik te maken en indien nodig eigen spots bij te plaatsen.